3 augusti, Kategori: Okategoriserade

Livets mirakel.

En liten flicka är född. Mitt 6-e barnbarn. 10 nya liv finns nu på jorden tack vare Odd och mig.


Det känns som i kyrkan, fast jag sitter ensam i båten. Stilla och fridfullt. Behöver min kokong, inga intryck, inga krav, inga förväntningar.
Hemma ser jag just nu bara ogräset, de skitiga golven, alla dignande bärbuskar och växthuset som fortfarande är fullt av förra årets mögliga tomatplantskelett och inget annat. Full fart hela dagen har numera sitt pris.
Vad jag har gjort? Ridpromenad med A på lånad tinkerhäst i morse, svartavinbärsplockning, musselfest i Lysekil. Lille L vann en jättetoblerone på tombolan. OA sjöng Cornelis så att ingen kunde stå still och jag skötte min funktionärsplikt med kameran bland tusentals musselätare. En väldigt bra förklädnad om man letar udda karaktärer för övrigt.
Så kom plinget i mobilen från BB och luften pyste ur mig fullständigt.
Nu vill jag bara gråta glädjetårar och dricka vin. Tyvärr får jag inte upp korken.


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

  1. Kommentar av Anita Råsten den 5 augusti, 2013 kl 12:22

    Åh, det var längesedan jag var inne på din fina blogg! Fick en tår i ögat då jag läser pling från BB och att du inte får upp korken!! Så fint och roligt!!

  2. Kommentar av Katinka Bille Lindahl den 5 augusti, 2013 kl 11:45

    Tack snälla för värmande kommentar!

Kommenteringen är stängd.