28 januari, Kategori: 365 foton 2014, Båtliv

Tre månader kvar.

Idag kom tre kanalböcker till från Amazon, av Tom Sommers. Snart vet jag inte hur vi ska få plats med alla handböcker och kartböcker i båten. Jag knarkar kanalinformation och seglarböcker för att inte deppa ihop av brist på dagsljus och motion.

Om en vecka är det Båtmässa och då ska jag vara funktionär i Kryssarklubbens Medelhavsmonter. Det försöker jag tänka på ofta, det hjälper.

Det är mörkret, kylan och vädret som deformerar min själ. Idag har jag skottat uppfarten så kalorierna stod som ett moln omkring mig, och nu snöar det igen.

Dessutom har mamma brutit högerarmen. Inte bra när man är 94 år.

22/365 foton 2014. Tema: Uppdrag

22 Uppdrag

23/365 foton 2014. Tema: Hemma

21 Hemma

 24/365 foton 2014. Tema: Längtar

24 Längtar

 

Kommentarer

  1. Kommentar av Susanne Olars den 29 januari, 2014 kl 03:19

    Jaha, det är DET som händer med själen, och det är alltså DÄRFÖR jag plötsligt fyller bloggen med bilder från i somras! Min själ är nog också hopplöst vinterskrumpen, tur vi har små medel att ta till så länge!

  2. Kommentar av Katinka Bille Lindahl den 29 januari, 2014 kl 06:24

    Ja Susanne, det är nu man behöver alla njutbilder från i somras. Det är nu jag gör fotokalendrar och bilddagbok över året som gick. Och visst är det konstigt så mycket sommarbilder det blir, med tanke på hur kort den årstiden är.

Kommenteringen är stängd.