4 maj, Kategori: Båtliv

Inblåsta.

Inblåsta i Varberg. Vi gav oss ut mot Anholt på försök i förmiddags, men vände tillbaka mot den lugna hamnen redan efter någon halvtimme. För stora vågor och för mycket vind. Hela dagen har ägnats åt att skruva fast saker och sjösäkra inredning och prylar. Ikväll blev vi hembjudna på middag till goda vänner som  vi inte har träffat på flera år, och som hade sett på Facebook att vi var i stan. Internet är fantastiskt! Kan man få det på sin gravsten? Glada och varma i själen kryper vi till kojs i en båt som nu är betydligt mer sjömansmässig efter en dags skruvande. Imorgon kl 6 gör vi ett nytt försök mot Anholt. Den här bilden togs igår kväll när det fortfarande var lugnt och stilla. Det är svårt att föreställa sig hur obehagligt det kan vara bara några timmar senare därför att vinden tagit i.

image

 

 

Kommentarer

  1. Kommentar av Hans Klaive den 4 maj, 2014 kl 09:31

    Idag har får ni väl en härlig tur till Anholt. Nordlig vind och 4-5 sek m? Kan det bli bättre? Ser fram mot fortsatta rapporter.

  2. Kommentar av Lars Rinde den 4 maj, 2014 kl 07:35

    Skepp å hoj! Grattis till den fina båten. Den ser ut att vara välutrustad. God tur på färden på de sju haven. Vilket är slutmålet? Varma hälsningar Lars och Ewa på Rom

  3. Kommentar av Katinka Bille Lindahl den 5 maj, 2014 kl 07:56

    Hejsan på er, ja det var en fråga! Vi vet inte, är väl det enda rätta svaret. Men just nu är vi på väg mot Medelhavet. Inget är bestämt, lusten får styra. 🙂

Kommenteringen är stängd.