19 maj, Kategori: Båtliv

19 maj. Vilodag på Nordeneye.

Idag har vi vilat. Gårdagen tog på krafterna, fast det var underbart på alla sätt. Kanske är det allt nytt och all koncentration som gör att man blir så trött? Dessutom en 2-dag när vi bara äter soppa, skönt att ta det lite lugnt då. Vi försöker hålla på halvfasta måndagar och torsdagar, varför ändra på matvanor som fungerar så bra?

Imorgon bitti,  redan 5.30 för att hänga på utgående tidvatten, lämnar vi den här ön och fortsätter seglatsen utanför frisiska öarna. Morgondagens etappmål är Laudersook i Holland. 60 sjömil, den sista långa seglingen innan kanalerna. Vi tänker gå ”Stående mastrouten” till  IJselmeer och masta av där, innan vidare färd genom Holland, Belgien och ner mot Paris.

image

Kommentarer

  1. Kommentar av Marianne Green den 20 maj, 2014 kl 05:27

    Så fina ni är och vilken spännande resa ni gör! Följer er med spänning.

  2. Kommentar av Henrik den 20 maj, 2014 kl 11:35

    Låter perfekt!
    (Detta är SÅ ROLIGT!)

Kommenteringen är stängd.