26 maj, Kategori: Båtliv

Lelystad 26 maj. Internet är fantastiskt!

Hurra! Äntligen fungerar internetinstallationen som det var tänkt. Vi kan sitta och jobba ombord var och en för sig med trådlös uppkoppling till en router som via en antennförstärkare plockar upp wifi-signalen från marinan.

Imorgon kl 11 åker masten av, kranen är bokad. Idag ska vi förbereda för det, ta av segel och bom, koppla bort el ur masten, lossa på undervanten, dra ur skot och fall och nedhalare och lite till. Vi ligger i jättestora Deko Marina, flera kilometer från närmaste mjölkaffär, så vi längtar härifrån, men kommer knappast iväg innan onsdag morgon.

Saker som sänker humöret idag: Odd har åkt på nån sorts virus. Resultatet av EU-valet.

arbete

internet

 

 

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.