29 augusti, Kategori: Båtliv

Julafton i Charleville-Mezieres. Dag 51

Idag kom paketet med båtprylar som vi skickade hit i förväg. En Cobb grill, en ugn att sätta ovanpå spisen, en radio, oljefilter och en massa andra mindre saker. Paketet vägde tjugo kilo, det var bara för mycket att släpa med sig hemifrån. Att allt var helt och paketet kom fram i tid ser jag som ett tecken på att nu har turen kommit tillbaka.

Odd vill sticka iväg redan imorgon men jag vill ha en dag till här. Behöver varva ner efter allt som hände igår. Dessutom är det fortfarande rörigt ombord efter dagens fixande med avlopp och isolationstransformator. Och – för första gången i mitt liv längtar jag efter att sätta upp nya gardiner. Helena på Syverkstan i Kungsviken har sytt Ellems nya kläder av tyg som jag hittade på …… Göken förstås. Var annars?

image

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.