18 april, Kategori: Båtliv

Vardag i Sozopol.

Jag tänker inte blogga om glappande propelleraxlar, misslyckade genomföringar och kapell som inte lämnats in till tvätt. Inte heller om långa morgonpromenader eller middagar med nyfunna vänner och vad vi åt då. Det får alltså bli lite glest mellan inläggen tills vi kommit i sjön och det finns roligare saker att berätta.

Men bilder kan jag ju lägga upp, som stöd för det egna minnet om inte annat.

utsikt

marina2

marina

Ellem står på land alldeles till vänster om toppen på den gula mobilkranen, strax framför den röda båten. Man kan skymta det turkosa underskrovet.

Middag igår kväll med nya bulgariska vänner. Förutom Odd och jag bestod sällskapet av en galen tandläkare, en oförskräckt tandtekniker, en framstående psykolog och en internationell säljchef för maskiner till tung verkstadsindustri. En av dem dessutom ytterst hjälpsam och vänlig representant för Hallberg/Rassy i Bulgarien. Utan hen hade mycket varit svårare för oss.

IMG_6684

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.