24 april, Kategori: Okategoriserade

Sjösättning Sozopol 23-24 april

Vi ligger äntligen i vattnet. Tyvärr ligger jag dessutom i sängen, genomförkyld och oanvändbar till något som helst. Huvudet spränger, ögonen rinner, näsan är helt igentäppt.
Vi hann precis ta oss från kajen och lägga till vid gästbryggan innan viruset däckade mig helt.
Innan dess hade det uppstått en del dramatik eftersom bogpropellern inte funkade. Marinachefen Mate visade sig då vara proffsdykare och fixade raskt problemet.
Hur har jag kunnat bli så här sjuk när vi har varit ute i friska luften hela dagarna och befinner oss hundratals mil från alla barnbarn? Kan det vara alla äckliga sedlar vi tvingades hämta ut från olika bankomater för att betala marinan för allt arbete med bland annat renskrapning av all bottenfärg, epoxibehandling, bottenmålning med mera? Faktura var inte populärt. Vi betalar alltså ungefär fyratusen bulgariska Leva i tjugor, den högsta valören som bankomaterna levererar.
Nu ber jag bara till högre makter att inte Odd blir sjuk också. Jag har flyttat ut från förpiken för att inte smitta och ligger bekvämt nerbäddad i salongens dubbelkoj.
Det har åskat och regnat nästan hela dagen.
Hit ut till vår nya plats når inte marinans wifi, det ligger en lyxkryssare i vägen för antennen. Därför får bilder vänta till imorgon.

image

Kommentarer

 1. Kommentar av Ulla Olofsson den 24 april, 2016 kl 10:47

  Krya på dig Katinka. Det går inte an att ligga till kojs nu när vi är på väg. Roligt att få följa med på resan!

 2. Kommentar av Katinka den 25 april, 2016 kl 11:23

  Tack, gör vad jag kan. Så trååååkigt bara. Ha det fint!

 3. Kommentar av Sara Schöldström den 26 april, 2016 kl 01:32

  Hej Katinka! Hörde om dig och din bok på radion – grattis! Hörde att det var en Katinka från Flatön som debuterade, och då anade jag att det kunde vara du…:) Nu ska jag genast köpa boken. Hur mår Liv och Linus? Tänker en del på Tösen nuförtiden, då jag och min egen dotter just har köpt oss en C-ponny. Hon är något het och mkt häst att rida, så titt som tätt tänker jag att hon ”skulle varit mer som Tösen”…
  Hälsa Liv och Linus!
  Med vänlig hälsning
  Sara Schöldström från Tjörn

 4. Kommentar av Katinka Bille Lindahl den 26 april, 2016 kl 10:30

  Hej Sara, så kul att du hör av dig! Tösen är verkligen i tacksamt minne bevarad.❤️ Hela familjen mår bra och har vuxit med sex barnbarn, på det sjunde. Bara en rider! Ha det fint, hoppas du gillar Diktaren! Kram Katinka

Kommenteringen är stängd.