6 november, Kategori: Okategoriserade

6 november. Fyrtio år med dig.

Idag har vi varit gifta i fyrtio år. Det går inte att fatta. Av dig och mig har det blivit en flock på sjutton människor. Vi har dragit den ena vinstlotten i livet efter den andra. Jag oroar mig ibland över att det måste vända, snart får olyckan syn på oss och inser att han glömt bort oss. Så tänker aldrig du.

Jag sitter ensam på en uteservering i Las Palmas med en skål kanariska kokta potatisar och ett glas vin framför mig. Vi var överens om att skjuta upp firandet till nästa vecka. Nu längtar jag efter dig och tänker att det var dumt, jag borde försökt komma hem i tid.

Nu är det som det är, vi har ringt och smsat med massa hjärtan och kärlek och mitt vemod just nu är bara tillfällig ensamhet. Men i fortsättningen tänker jag inte resa ifrån dig så långa perioder.

För en stund sedan letade jag upp bilder i paddan med dig och oss. Kanske gör jag ett kollage av dem och ger dig i present. ❤️

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

 

 

Kommentarer

 1. Kommentar av Arne Nilsson den 7 november, 2016 kl 12:05

  Hjärtinnerliga gratulationer!
  från
  Elisabeth o Arne

 2. Kommentar av Jutta den 7 november, 2016 kl 08:07

  Hej Katinka!
  Så fina ni två är!
  Grattis på årsdagen!
  Många kramar från ett kallt och snöigt Stockholm.
  Jutta

 3. Kommentar av Katinka Bille Lindahl den 7 november, 2016 kl 10:14

  Tack, tack, Elisabeth, Arne och Jutta! Imorgon är också jag tillbaka i snö och is. Det ska faktiskt bli riktigt skönt. ????⛵️

Kommenteringen är stängd.