20 juli, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 1.

Vad gör du bättre än din mamma?

Kommentarer

 1. Kommentar av Annika den 21 juli, 2009 kl 01:14

  Ingeting skulle jag nog säga vid första anblicken. Utan jag gör nog idag exakt likadant som min mamma med det mesta, trots att jag för 20 års sedan med starka ord meddelade min mamma att aldrig bli så konsekvent som hon 😉

 2. Kommentar av Sandra den 21 juli, 2009 kl 02:53

  Jag skulle vilja säga att jag gör en hel del bättre än mamma, jag har bestämt mig för att inte göra om vissa misstag som hon gjorde. Men det är en bra ide att tänka efter det är det verkligen. Till exempel skulle jag aldrig visa mig berusad för mina barn. Det är nog det viktigaste som jag gör bättre än min mamma.

 3. Kommentar av Ge Mig Livet Tillbaka.se den 22 juli, 2009 kl 12:45

  Välkommen till bloggvärlden!

  Jag vet inte om du minns mig, det var jag som satt i rullstolen? Vi träffades på mammagalan!

  Många kramar ifrån Malin

 4. Kommentar av Malin den 22 juli, 2009 kl 08:21

  Hej! jag är glad för folk som har sina mammor eller pappor att gemföra med eller bara att prata med. Min mamma dog för snart 16år sedan (när jag var 9år) och det jag minns så var hon det bästa jag visste, att få sitta i hennes knä och mysa. den kärlek jag fick av henne ska jag ge vidare om inte mer till min dotter, och hopaps på att jag alltid kommer stå vid hennes sida, för det tror jag min mama gjort till mig om hon levt. Kram på er…

 5. Kommentar av Karin Klerfelt den 22 juli, 2009 kl 11:02

  Hej!
  Vad kul att läsa din blogg och vilken bra vinkel. Jag hittade dig ifrån Eva liljendahl. Verkar som du kan ganska mkt, blir framförallt impad av hästsläpet…;) Hälsar Karin Klerfelt på Astarcan

 6. Kommentar av Sanna den 23 juli, 2009 kl 12:05

  Hej!
  Jag hittade hit via http://www.mammabloggarna.se och tänkte försöka svara på frågan.

  Jag brukar oftast inte jämföra mig med min mamma, därför har jag inte heller något typisk sak som jag anser mig vara bättre. Men jag försöker att inte göra samma misstag som jag själv anser att min mamma gjort emot mig och mina syskon, utan försöker hitta bättre lösningar att lösa det hela.

 7. Kommentar av Malu den 13 augusti, 2009 kl 07:47

  Kul blogg när man själv blivit farmor nyss.. Vad jag gjort och gör bättre än min mamma är att tala om för dom att dom är bäst!!! Nu tror dom ju att dom är bättre än mej.. litet misstag men so what 🙂

Kommenteringen är stängd.