23 juli, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 2.

Vem beundrar du mest?

Kommentarer

 1. Kommentar av T den 23 juli, 2009 kl 07:25

  Jag beundrar min vän Carin 50 bast som inte är så prylfixerad och ändå har det så bra. Jag lever också så, jagar inte efter det materiella, jagar inte efter att jobba så mycket som möjligt för att få så mycket som möjligt. Jag är så nöjd med det lilla i livet och jag mår så bra utav att leva så. Sådana människor beundrar jag och så vill även jag vara.

 2. Kommentar av PetramedAochE den 23 juli, 2009 kl 09:17

  Hej Katinka!

  Vad roligt att bloggen äntligen är igång nu! Det ska bli roligt att följa dig!

  kramar från Petra (Hon som på mammagalan övertalade dig att börja blogga)

 3. Kommentar av Katinka den 24 juli, 2009 kl 04:48

  Hej Petra! Ja ,äntligen och äntligen, det är väl ganska snabbt jobbat från 6e juli, då jag bestämde mig, och till nu! 🙂 Nu gäller det att vara uthållig också. Hoppas att jag inte lovat mer än jag kan hålla! Farmorskramar

 4. Kommentar av Sanna den 23 juli, 2009 kl 04:16

  Dom här frågorna får en verkligen att tänka efter en hel del innan man svarar, det är väl det som är meningen förstås och det gillar jag väldigt mycket. Man får verkligen gräva sig in i sina tankar och undermedvetna för att hitta svar som gör livet lättare för en själv, hela tiden.

  Personen jag beundrar mest är en vän jag en gång i tiden stod väldigt nära. Men vi gled ifrån med åren, men har nu börjat finna tillbaka till varandra igen. Hon är en sådan person som alltid får en på gott humör och alltid tar ”dagen som den kommer”. Hennes glada och livfulla glädje och stämmning smittar av sig bara man träffar henne. Hon är verkligen en människa jag ser upp till och beundrar starkt, utan att hon ens vet om det!

 5. Kommentar av Annika den 24 juli, 2009 kl 11:22

  En svår fråga. Får nog fundera på den över dagen och återkomma ikväll 🙂

  Trevlig dag!

 6. Kommentar av towe den 24 juli, 2009 kl 10:16

  Den jag beundrar mest är min krigare till dotter. Hon som alltid kämpar med ett leende på läpparna.

 7. Kommentar av Malu den 13 augusti, 2009 kl 07:51

  Det måste nog vara min Pappa.. Låter det löjligt eller?

Kommenteringen är stängd.