1 september, Kategori: Farmor svarar själv

Svar på Farmorsfrågan nr 14.

Fallskärm går bort, skulle aldrig våga.  Men i vattnet är jag fullständigt fri. Under ytan. Det finns inget som är jämförbart med att snorkla. Helst med flytväst upptäckte jag sist, eftersom jag då  kan ligga i vattnet i timtal. Bilden är från Perhentian Island utanför Malaysias nordöstra kust. O och jag matade fiskar och simmade med havssköldpaddor.

Men jag snorklar lika gärna utanför Lysekil. Bara vattnet är varmt nog.

Fullständig frihet.

Kommentarer

 1. Kommentar av malin den 1 september, 2009 kl 07:13

  Mmm, vatten är underbart! Läkande, helande och stimmulerande på alla sätt och vis. Rogivande och underbart. Vatten ger frihet, det tycker jag med.

  Kram Ma

 2. Kommentar av Fjortisensmorsa den 1 september, 2009 kl 08:10

  Havet, vatten överhuvudtaget är härligt! Snorkling är underbart! det finns bara två ”problem” Darlingen har inte sett ”Hitta Nemo”, så han fattar inte alltid vilken fisk jag menar när jag hojtar under snorkel turen..och det är just det som är problem nr2:jag babblar lika mycket UNDER vatten som över 😉 Ha en skön kväll!

 3. Kommentar av sara den 2 september, 2009 kl 07:11

  Snorklat har jag aldrig gjort, men det måste vara en underbar känsla. Se allt liv under vattnet.

  Sv: Ja såklart är det stört omöjligt att hålla sig borta från bloggen 🙂

Kommenteringen är stängd.