21 september, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 20.

Vad kan du göra idag som gör dig glad imorgon också?

Glasmosaikträd i Baltimore.

Kommentarer

 1. Kommentar av Fjortisensmorsa den 21 september, 2009 kl 09:19

  Fotografera! Jag älskar att fota och sedan kan man njuta av bilderna ”för alltid”, minnas dofter, platser,färger, människor, händelser och känslor.

 2. Kommentar av sara den 21 september, 2009 kl 01:02

  Jag älskar dina filosofiska frågor 🙂

  Svaret på denna fråga blir: att spendera tid med de som står mig nära, få känslan av att jag gett dem av hela mig så jag slipper dåligt samvete senare.
  Ta tag i jobbiga saker, saker som måste göras men som går att skjuta på lite… bättre att stöka undan dem så de inte plågar längre. Då kan jag vara lycklig nästkommande dag.

 3. Kommentar av Sessan ☆ den 21 september, 2009 kl 03:24

  Göra goda gärningar & vara en god medmänniska, det är som ett pyramid spel i Livet!

  Stora kramar

 4. Kommentar av Ellen tooba Hagerö den 21 september, 2009 kl 06:34

  *ler* Sen jag ”droppade in” för tävlingen här så är jag fast och beroende, du får mig att fundera över väsentligheterna i livet!
  Idag har jag suttit med en ivrig dotter som vill lära sig klockan för hon fick ett armbandsur i födelsedagspresent, för var dag hon greppar hela och halva timmar får jag njuta av hennes lycka när hon själv kan tala om vad klockan är, hennes stolthet och självständighet blomstrar. Den tiden vi har gemensamt när vi sitter får jag alltså njuta av idag likväl som imorgon. Nytta förenat med rent nöje.

  Andra saker är att äta gott och balanserat för att vinna bra hälsa, hålla mina nära och kära i min famn för att få igen kärlek och glädje. Leva livet idag för att få ny energi imorgon.

 5. Kommentar av Maddie den 25 september, 2009 kl 01:54

  Idag ska jag bara vara och inte göra några måsten för det gör mig glad idag och i morgon kommer jag vara glad över att jag kunde ha en sådan dag

  /Maddie

Kommenteringen är stängd.