28 september, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 22.

Vad är viktigast i  livet just nu?

Överblick.

Kommentarer

 1. Kommentar av towe den 28 september, 2009 kl 08:42

  haha så brukar de vara för mig med ibland, att jag bara lämnar över dom, 😛
  Men dom är så snälla och gnäller mycket sällans, det är nog de som gör att jag hinner&orkar så mycket 😀

 2. Kommentar av Ellen tooba Hagerö den 28 september, 2009 kl 08:57

  Att se vad jag har och vad jag klarar. Jag har våra barn, min familj, min man, vårt hus och vänner. Jag klarar vardagen drägligt mina smärtor till trots…ser jag bara detta och inte gräver ner mig orkar jag ett tag till!

 3. Kommentar av Maddie den 28 september, 2009 kl 11:47

  Att få vara i nuet! Njuta av att kunna få läsa denna blogg, att det snart är dax för lunch och att få finnas här i denna stund.

 4. Kommentar av Fjortisensmorsa den 28 september, 2009 kl 12:03

  Just nu? Tålamod! Tålamod att orka nattvak tills min dotter piggnar till. Tålamod att vänta och se vad som kommer att hända på jobbet.Tålamod med att jag inte alltid kan styra allting och förstås hälsa och KÄRLEK!! 😉

 5. Kommentar av Emelie den 28 september, 2009 kl 07:49

  Tack så mycket 😀 haha ja det känns bra!
  Kram

Kommenteringen är stängd.