1 februari, Kategori: Okategoriserade

Farmorsfrågan 57.

När lärde du dig senast något helt nytt?

Enkelt när man kan.

Kommentarer

 1. Kommentar av Wojtan ♥ den 1 februari, 2010 kl 10:06

  God morgon Katinka

  Jag har lärt mig massor av nytt senaste tiden! Det mesta gäller bloggen och alla dess koder, men även en del teknik med kameran.
  En dröm jag har är att lära mig Caipoira ( hur stavas det?), den Brasilianska dansen/kampsporten!
  Jag njöt för fullt när vi var i Brasilien och såg dessa shower. Det får stå på min TO DO listan för framtiden.

  Ha en fin dag
  Kram Åsa

 2. Kommentar av Katinka den 1 februari, 2010 kl 11:41

  Låter härligt! Tango står på min lista! 😉

 3. Kommentar av sara - Glitterögon den 1 februari, 2010 kl 10:15

  Som högskolestudent lär jag mig massor av nytt varje dag i princip. Varje vecka i alla fall. Men nåt nytt om mig som jag lärt (det kom smygande under förra året) är att jag inte längre behöver stressa för att uppnå mina mål. En allvarlig klackspark räcker för att ta mig dit jag vill. En härlig men ibland lite skrämmande känsla också. Som om jag tappat kontrollen.

  Kram.

 4. Kommentar av Katinka den 1 februari, 2010 kl 11:40

  Nej, men, du har ju TAGIT kontrollen. Grattis!

 5. Kommentar av Ellen tooba Hagerö den 1 februari, 2010 kl 10:22

  Senast i Lördags hade jag lite av en pånyttfödelse och fick lära mig vad lyckorus innebar…för första gången på RIKTIGT länge! Det kändes nytt och ENORMT häftigt!

 6. Kommentar av Katinka den 1 februari, 2010 kl 11:43

  ååh…du skrev väl upp, så du kommer ihåg när du behöver friska upp lyckominnet? Kram!

 7. Kommentar av Eva den 1 februari, 2010 kl 03:33

  Nej men vad nu.
  Hur har jag kunnat missa den här bloggen.
  Nu är jag i alla fall både glad och tacksam över att jag är här.

  Jag har lärt mig rätt mycket om att installera blogg, teman och plugins på sista tiden.

  *hastar iväg och lägger till farmorsbloggen i RSS läsaren*

 8. Kommentar av Katinka den 1 februari, 2010 kl 09:55

  Så roligt med ett nytt ansikte och en ny röst, välkommen! Nu har jag varit inne på din blogg och fastnat där, så mycket fin läsning om ditt liv och din familj. Inte alls svammel!;-)Vi hörs igen! Kram

 9. Kommentar av Maddie den 4 februari, 2010 kl 12:31

  I går kväll.
  Det finns inte järvar i Stockholm.
  Det finns lokatt i vår skog 15 minuter från Globen, bredvid Nynäsvägen.
  Det finns även räv.

  Stadsflickan som knappt visste hur en björk såg ut för 2 år sen börjar få lite koll

  Rådjuren är hungriga och jag vet inte vart man kan köpa hö och havre i Stockholm så det kanske jag ska lära mig i morgon.

 10. Kommentar av Carina 50 år och farmor den 6 februari, 2010 kl 01:30

  Jag lär mig nya saker hela tiden. Den dag jag skulle säga att jag är fullärd är det nog lika bra att jag ”kastar in handuken” för då är det helt kört.

  Hela livet består ju av en lång skola. Man lär sig nya saker av både positiva och negativa erfarenheter. När man en gång har varit mamma så kanske man tror att man vet allt om hur man ska vara en god förälder. BULLSHIT säger jag! Allt beror ju på hur allt utvecklar sig och om barnet/barnen är friska.

  Det är ju inget problem med att vara en perfekt förälder om man har ett perfekt barn som aldrig kinkar och är sjukt. Det är när problemen tornar upp sig som man kan avgöra om någon är en bra förälder.

  Ja, det var lite filosofiska funderingar från en farmor som faktiskt fortfarande går i skolan. Innan jag hamnar i graven har jag planer på att ta en doktorsexamen.

Kommenteringen är stängd.