1 februari, Kategori: Okategoriserade

Om barnkalas.

Läste just på Heja Abbe om hur det kan vara att ha barnkalas på en discobowlinghall. Herregud, säger jag bara..! Läs inlägget från den 30 januari så förstår ni vad jag menar!

Kommentarer

  1. Kommentar av Stine den 3 februari, 2010 kl 09:25

    Å nei, så forferdelig! Hvordan noen kan mene at det der er mindre stressende enn å ha kalas hjemme – nei det fatter ikke jeg! Barn # 5 var på bowlingbursdag på fredag. Hun hadde det kjempegøy: brannalarmen gikk, alle ble evakuert (i -10, i kjole og bowlingsko), politi og brannbil kom, og ungene fikk komme inn i et kjøpesenter ved siden av, og fikk godis av personalet. Siden fikk de komme tilbake og spille mer bowling og spise pizza og is. De hadde heldigvis rommet sitt fortsatt da jeg kom for å hente, det var god plass til alle, og det var ikke discomusikk (!) på.
    Men jeg synes det er herlig å slenge meg ned i sofaen hjemme når alle har gått, ta en kjempestor ”tårtbit” og en bøtte kaffe, og tenke: ”Hurra, alle hadde det gøy, og det er et år til neste gang”…

Kommenteringen är stängd.