5 februari, Kategori: Okategoriserade

Hurra, jag är för ung!

I november förra året fick jag en väldigt smickrande och rolig förfrågan från en journalist på Hemmets Veckotidning, som ville skriva en artikel om Farmorsbloggen. Vi bestämde hur intervjun skulle gå till, men den skulle inte göras förrän efter jul. Sen hände ingenting, och nyss fick jag ett mail som förklarade varför. De har valt en annan bloggare för intervjun, en pantertant på 80 år. Journalisten förklarade att Pantertanten på ett bättre sätt kommer att förmedla tanken ”Kan hon så kan jag” till tidningens läsare.  

Först blev jag förstås lite besviken. Men sen såg jag den andra sidan av saken. De ville inte ha mig, för jag var för ung!!  

Också för ung för en intervju.

Kommentarer

  1. Kommentar av Fjortisensmorsa den 6 februari, 2010 kl 01:41

    Rätt inställning! Härligt att det fortfarande finns saker man är för ung för 😉

  2. Kommentar av Lene den 6 februari, 2010 kl 11:40

    Hihi.. Så herlig innstilling du har til alt, Katinka! 🙂 Og den lille på bildet er aldeles nydelig.

  3. Kommentar av Smulgubbe den 7 februari, 2010 kl 01:00

    Hahahaha! Vad rart inlägg. Det är väl det här som heter: Vända käftsmäll till en smekning. Att se det goda ur även det som först verkar tråkigt 😉 Härlig förmåga.

Kommenteringen är stängd.