6 februari, Kategori: Barnbarn, Okategoriserade

Underbara vinterlördag!

Lånarna har tagit vår spark, men snowracer är också kul. Hela dagen idag har varit som en reklamfilm för svensk vinter. 60 cm vit, ren snö som fortfarande hänger kvar på trädens grenar. Strålande sol, några minusgrader, ingen vind.

När lille L var riktigt liten köpte vi en jättepraktisk bärstol på Nautopp i Lysekil, en toppenaffär för kläder och utrustning om man t ex paddlar kajak eller klättrar i berg eller bara gillar friluftsliv. Den stolen var en fullträff redan då, och den kom väl till pass idag fast lille L inte är någon bebis längre. Nu kunde han följa med oss och åka skidor! Fast han somnade redan efter några 100 meter…;-)

Farfar & jag.

sovaskidor (Large)

13 kg lättare = frihet!

farfarojag

Konsten att styra med tungan.

Kommentarer

 1. Kommentar av Lene den 7 februari, 2010 kl 12:39

  Så fin en liten soveprins. 🙂 Slike dager er herlige, ikke sant? Dager der man kan nyte utendørslivet og hverandres selskap.

  SV: Takk for kommentaren på bildet av barna! Jeg syns også dette bildet viser hvor glade de er i hverandre. Selv om de ikke var søstre fra fødselen av, så ble de søstre med en gang de endte opp i samme hjem. Nora er min manns datter og Kjerstin er min. Men i vår familie velger vi å si VÅRE om alle barna. De er våre barn – alle 4.

 2. Kommentar av Någons mamma - Någons dotter den 7 februari, 2010 kl 03:05

  Du har fått en award: http://souldeep.wordpress.com/2010/02/07/en-award/

 3. Kommentar av sara - Glitterögon den 7 februari, 2010 kl 03:53

  En sån underbar dag. En sån där bärstol är verkligen idealisk. Vi hade en till vår äldsta, men den var begagnad och i dåligt skick. Till de båda andra hade vi ingen vilket vi saknade ibland. Perfekt att sitta och sova i när farfar tar en skridskotur 🙂

 4. Kommentar av Ellen tooba Hagerö den 9 februari, 2010 kl 07:36

  Vilken härlig vinterdag!

Kommenteringen är stängd.