11 februari, Kategori: Okategoriserade

Tinys praktiska badbalja.

Jag älskar att gå i bebisaffärer, det finns ju så mycket roliga och praktiska hjälpmedel för livet med en bebis nu. Som den här insatsen till badbaljan till exempel.

Jag minns känslan av att bada min egen lilla bebis (Tinys mamma t ex!), hal som en ål, dessutom förtjust sprattlande. Hon vilade i min vänstra armkrok, som alltså också måste bada. Med vänster hand höll jag stadigt om hennes överarm.  Så rädd man var att tappa greppet, så svårt det var att tvätta, skölja och passa  med bara en hand ledig!

Med den här insatsen behöver man inte vara rädd alls att Tiny ska hamna under vattnet, även om man förstås inte kan lämna henne ensam i badet! Vi köpte den hos Gunnell på Storken i Linnestaden, Göteborgs mysigaste barnbutik! 🙂

Vackrast!

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.