14 februari, Kategori: Okategoriserade

Det var inte bättre förr.

Tiny har det besvärligt med magen. Efter de första idylliska 2 -3 dagarna i livet har hon skrikit väldigt mycket, mest på nätterna men även på dagarna. På MVC har de rekommenderat en liten plastmanick som stoppas in i stjärten och låter gasen pysa ut. Det fungerar bra, men får inte användas för ofta.

Jag minns när stora L och hennes tvillingbror store L var lika gamla. De skrek mellan 22 – 05 i tre veckor står det i mitt gamla fotoalbum. Vi var helt färdiga. Pysventiler var inte uppfunna. Titta på den här bilden från 1978 där O sitter med Stora L i bärsele. Lägg märke till hörselskydden!

Pappa kan.

Kommentarer

  1. Kommentar av Stora L den 14 februari, 2010 kl 06:29

    Alltså hon skriker faktiskt ganska lite…men hon knorrar o gnäller o har svårt att sova. Och så har hon skrikdagar typ. Fast nu är hon nöjd 🙂

  2. Kommentar av Maggan den 15 februari, 2010 kl 05:34

    Förlåt men jag skrattar så gott när jag ser hörselskydden, även jag fick min första -78 men hon skrek aldrig tack o lov. Hon var så pass tyst att min mormor frågade om det var något fel på henne? Jag fattade inte alls vad hon menade först men så sa hon; hon skriker ju aldrig.
    Så de har en grej att stoppa i rumpan på dem nu, inte klokt vad de hittar på nu för tiden. Tror nog att många vuxna också skulle behöva en sån där pysare.
    Kram

Kommenteringen är stängd.