25 februari, Kategori: Okategoriserade

Underbara ungdomsbloggare.

Genom Mymlan på Twitter fick jag tips om Solrosbloggen skriven av 15-åriga Björk, och därifrån hittade jag vidare till Baskertomten som skrivs av 17-åriga Hannah. Jag blev sittande klistrad vid datorn och bara läste, nej frossade i deras inlägg. Så långt från trams och flams, Kissies och annat skräp man kan komma. Björk är inget annat än ett språkgeni. Om 10 år är hon en känd skribent och/eller författare. Då är Hannah kanske en lika känd fotograf. Båda två bloggarna lämnar en underbar eftersmak av glädje, ungdom, livsvisdom, skratt och allvar.

Vilket även återspeglas i kommentarerna. Inget näthat här inte, inga fula påhopp som jag sett en hel del av på de ”stora” tonårsbloggarna. Nej, här råder samma varma tonläge som man finner på Heja Abbe och liknande vuxna bloggar.

Respekt och Kärlek till er, som jag har hört att man säger…

Jag lade omedelbart upp båda två som Favoriter. När jag känner mig lite nere och gammal ibland, vilket faktiskt kan inträffa, ska jag gå in där och hämta nytt mod och nya krafter.

Den här bilden tog jag på en ljudmässa i Sozhou i Kina. Tjejen gick omkring inne i en jättebubbla. Tänk att jag skulle få användning för den! 🙂

Frivilligt.

Kommentarer

 1. Kommentar av Elin - Ett hus till oss den 26 februari, 2010 kl 09:45

  Vad bra med bloggtips! Måste genast kika in där, ibland är det så svårt att hitta nya genomtänka bloggar.

  Jag önskar dig en härlig fredag,
  Kram Elin!

 2. Kommentar av hannah den 27 februari, 2010 kl 12:10

  Hej! Vad glad jag blir över att du gillar min och björks bloggar! Jag ska försöka säga detta utan att låta som en fåntratt, men jag vill liksom inget hellre än sprida glädje. Tack för de fina orden!

  Kram Hannah

 3. Kommentar av Katinka den 27 februari, 2010 kl 12:43

  Kära Hannah, det finns alltid någon som tycker att man låter som en fåntratt hur man än försöker! 🙂 Strunta i dom, är mitt allra bästa råd. Var precis som du är, det är perfekt. Kram!

Kommenteringen är stängd.