1 mars, Kategori: Okategoriserade

Mormormor och dockorna.

Min mamma fick äntligen träffa sitt fjärde barnbarnsbarn. Först var det förkylningar och tidsbrist som gjorde att de nyblivna föräldrarna inte kom iväg till gamlamormor med familjens nyaste bebis, sen var det snön och ishalkan. Men till slut fick hon hålla lilla Tiny. Inte förrän jag tittade på den här bilden kom jag att tänka på mammas dockor. Hon samlar på dem. Det går inte att fotografera någonstans i hennes hus utan att några dockor kommer med på bilden. Jag tror att det finns 5 stycken i soffan hon sitter i på bilden! 🙂

Levande docka.

Tiny sov precis hela tiden, vilket förstås var en liten besvikelse för gamlamormor. Men å andra sidan skrek hon inte. Stora L avstår från alla mjölkprodukter sedan mer än en vecka för att se om det hjälper mot Tinys gasiga och onda mage.

Shilohmedmormormor

Kommentarer

  1. Kommentar av agnetha den 2 mars, 2010 kl 08:33

    Åh, vilka härliga bilder. Kommer att tänka på sista bilden på min mamma och hennes barnbarns barn Erik. Mamma var på korttidsboende och mådde inte alls bra. Det var första och sista gången de träffade varandra. Sorgligt!!!!!

  2. Kommentar av Katinka den 2 mars, 2010 kl 11:22

    Tack för din kommentar, den påminner mig om hur tacksam jag kan vara som får uppleva min mammas glädje över mina barnbarn!

  3. Kommentar av Jeanette den 8 mars, 2010 kl 03:35

    Jag tycker det är så underbart att få höra hur alla som är farmor och mormor får träffa sina barnbarn, men det gör mej så ledsen samtidigt.
    Jag har tre barnbarn två som jag får träffa en som jag inte får träffa.
    Pga att jag inte hade råd att gå på min dotters bröllop som skulle ske i grekland, är sjukpensionär så jag har inte så mycke pengar men om jag hade det så skulle jag på inga villkor missa detta bröllop det är ju min dotter.
    Men efter bröllopet så hörde min dotter inte av sig och hon byte mobil nummer som jag och min man inte fick hhar försökt ringa upp henne men hon svarade att hon inte hade tid att prata detta gjordes tre gånger sen orkade jag inte längre jag har försökt ta kontakt med dem så många gånger.
    Tillsist så fyllde mitt barnbarn 1 år fick ingen inbjudan men skickade en present med min svåger som vart inbjuden på barnkalaset, han överlämnade denna present till mitt barnbarn.
    En vecka efter när jag och min man kom hem hängde mitt barnbarns present på dörren öppnad med gratulations kortet kvar i påsen.
    Nu ska dom ha barn dop där dom inte har bjudit in mej och min man utan bara hans bror med familj mina föräldrar,jag och min man är inte inbjudna min älsta dotter är inbjuden tillsammans med mina två barnbarn.
    Mitt älsta barnbarn som är 8 år säger att han fatar inte hur dum min dotter kan vara vårat branbarn är ju också vårat säger han, bara för att ni mormor och morfar inte hade pengar till bröllopet och inte heller till att resa ditt vad tror dom att det rengnar pengar eller dom är ju dumma ni måste ju få träffa erat barnbarn jag ska prata med moster och morbror jag tycker dom är dumma och jag tycker att du och morfar ska komma till kyrkan på dopet jag ska möta er där.
    För jag och min lilla syster vet att våran kusin älskar er lika mycket som vi gör och jag vet att ni älskar henne jätte mycket och är jätte ledsna för att ni inte får träffa henne.
    Men var inte det för jag ska berätta för henne om er och då kommer hon att veta vilka ni är och hon kommer att vilja träffa er och hon kommer att bli jätte arg på moster och morbror.
    Hur kan en liten pojke ha så mycket förstånd och kärlek som bara är 8 år.
    Han och hans lilla syster är det käraste som finns för oss men det finns ett tomt rum i våra hjärtan just nu är så ledsen över att inte få hålla om mitt barnbarn och ge henne den kärlek som vi har till henne.
    Är så deprimerad över detta.

Kommenteringen är stängd.