3 mars, Kategori: Okategoriserade

Oslo!

Just nu sitter jag i bankettsalen på hotel Bristol i Oslo och är helt proppmätt. Som medföljande hustru behöver jag bara le, fråga intresserat om fiskodling och musselklister och stoppa i mig av buffén som täcker en fotbollsplans yta. Jag njuter och överäter bara för att det är så otroligt gott. Det är värt att hålla igen lite extra några dagar efteråt. Har bara min Iphone att fotografera med, så ni får hålla tillgodo med en ganska dålig bild på ett litet, litet hörn av buffebordet.

Imorgon ska jag äta lunch med Josefine som skriver Prinsessans Dagbok och hennes lilla Ella kommer också. Få se om jag har hunnit bli hungrig till dess! 😉

Kommentarer

 1. Kommentar av Elin - Ett hus till oss den 3 mars, 2010 kl 11:17

  Vad härligt att du får vara med och äta god mat, det ser ju superlyxigt ut. Ibland är det skönt att ”bara” vara medföljande och le 🙂

  Njut av sköna sängen på hotellet och frukostbuffén, ät lite för mig också 😉

  Kram Elin!

 2. Kommentar av Annelie den 4 mars, 2010 kl 03:07

  Ååååh, det där ser riktigt härligt ut. Jag förstår att du njuter ordentligt! Vad gör det att bilderna inte är första klass, det är ju inte det som är vitsen med de här fotona, eller hur!

 3. Kommentar av sessan ☆ den 4 mars, 2010 kl 09:51

  Nämen åhhhh är du i Oslo Katinka!!

  Vilken härlig afton du beskriver ;D Hoppas lunchen med Josefine blir kanon mysig, fast det blir den alltid!

  Kramar i Massvis

Kommenteringen är stängd.