6 mars, Kategori: Okategoriserade

Kvalitetstid i Oslo.

Oslo är min favoritstad i Sverige.  Jag älskar folket, gatorna, uteserveringarna, Aker Brygge, ljuset, havet, de vackra statyerna som står överallt. Det tar knappt 3 timmar med direktbuss som kostar under 200:- tur/retur. Det är för dyrt att shoppa i affärerna, men fika och flanera kan man kosta på sig. Det är för dyrt att bo också, men i veckan hade jag turen att kunna snylta på min Odd som var på konferens i Oslo och bodde på fint hotell. Det var en underbar solig dag och det bästa av allt var långlunchen med Josefine och Ella. Ni känner Josefine, det gör ju alla, hon med Prinsessans Dagbok.

Josefine är precis så social, närvarande och varm som hon låter på sin blogg, om nu någon trodde något annat. Fast jag kunde vara hennes mamma känns det alltid som att prata med en väninna. Vi är på samma våglängd direkt. Jag tänker ofta att vägen mellan två kvinnors  innersta är otroligt mycket kortare än samma sträcka mellan två män. Med Josefine blir det väldigt tydligt. Det tar 10 minuter att komma in på livets väsentligheter, och sen pratar vi bara om viktiga saker i flera timmar tills det är dags att skiljas.

Lilla Ella var inte stilla i två sekunder men fick ändå i sig både det ena och det andra, som en äkta norsk jente älskade hon musslor, räkor och syltade cornichons!

Blixten står stilla... Fina tofsar! Ella har somnat.

 

Folknöje framför Rådhuset.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.