11 april, Kategori: Barnbarn

Födelsedagskalas!

Idag har vi varit på födelsedagskalas hos lille L. som fyllde 3 år. Bästa presenten var en riktig cykel med stödhjul som han fick av pappa. Vilken lycka när han upptäckte att han faktiskt kunde cykla på den!

milstolpe

Cykeln är begagnad och köpt i en cykelaffär med ett ovanligt bra erbjudande: Om du köper en ny cykel kan du lämna den i inbyte nästa gång du köper cykel, och få tillbaka hälften av det du betalade från början! Lille L:s cykel är en sådan som någon har lämnat i inbyte. Den kostade 600:- och verkade vara bra kvalitet, om än lite skrapad här och där, vilket ju inte spelar någon som helst roll. Den får ju snart nya repor!

Bortsett från födelsedagsbarnet och den fina cykeln så var det lilla Tiny som var den stora attraktionen. Hon var på ett strålande humör och gick från knä till knä och log som en sol mot alla.

Solstrålen.

Kommentarer

  1. Kommentar av Malin den 12 april, 2010 kl 08:31

    Vilken härlig dag och vilka underbara barnbarn! Förstår att han sken upp när han såg cykeln, vår tvååring får tefatsögon så fort han ser dom i affärena :-)!

Kommenteringen är stängd.