12 april, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 76.

Vad vill du att ditt liv ska handla om?

Väljare.

Kommentarer

 1. Kommentar av Anita den 12 april, 2010 kl 08:39

  Oj vad svårt. Och nästa fråga är ..och vad handlar det om?
  Kärlek till människor, kunskap, nyfikenhet och barnasinne kommer jag på.
  Fånga dagen!
  Lyssnar just på VetenskapsTV som pratar om epigenitik. En klonad katt blev inte exakt kopia av ”mamman”? Vi är så himla komplicerade i cellerna och dessa stamceller är som trolleribollar! Spännande, jag förstår bara en del men fascinerande är det.

 2. Kommentar av manne den 13 april, 2010 kl 12:20

  Numera är jag lycklig och glad över mina barn och barnbarn och över att livet för mej och min man är förhållandevis bekymmersfritt. Vi är friska pensionärer som har ekonomi för det vi vill. Å det jag vill är att kunna var ute i naturen, i fjällhuset för skidåkning och ute på havet med båten. Ett par resor utomlands, en till släktingar i Grekland och en resa till vänner i Italien. Bättre kan jag inte ha det!

 3. Kommentar av Malin den 13 april, 2010 kl 08:56

  Jag vill, numera, att mitt liv ska handla om familjen. Kärleken, tryggheten, omtänksamheten, oändligheten, som man upplever med sin familj. Eller som åtminstonde jag upplever, återigen, numera. Har varit vilse nästan hela mitt liv, levt i ett olyckligt äktenskap och varit självdeskruktiv. När jag äntligen fann styrkan att bryta mig loss så träffade jag Magnus och han ”räddade” både mig och mina två pojkar. Jag upplever nu hur kärlek kan vara och hur stark en familjs band kan vara och mina två pojkar fick uppleva en familj för första gången. Sen har dom fått en lillebror, 39 år gammal blev jag mamma till Benjamin, efter att vi försökt i tre år och nästan hade gett upp. De båda äldre har nu flyttat hemifrån men familjekänslan är stark och kärleken likaså.
  Så numera handlar mitt liv om kärleken till min make och mina tre söner!

 4. Kommentar av Katinka den 13 april, 2010 kl 11:27

  Anita, Manne och Malin – tack för era kommentarer! Kärleken går som en röd tråd genom dem.Den goda kraften som kan ge livet mening och förändra allt. Tack för att ni delar med er.

 5. Kommentar av sanna den 16 april, 2010 kl 10:34

  det finns ett fantastiskt ordspråk som lyder:

  ” Om du hade tre månader kvar att leva,
  vad skulle du göra då?
  och om du inte redan gör det,
  varför inte? ”

  jättefin blogg.
  var rädd om dig.
  kramar.

 6. Kommentar av Katinka den 17 april, 2010 kl 07:12

  Det har jag inte hört förut, men det är verkligen tänkvärt. 3 månader är kort men ändå ganska långt. Jag får fundera på det…;-)

Kommenteringen är stängd.