22 april, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 79.

När blev du senast någons vän?

Du och jag.

Kommentarer

 1. Kommentar av Malin den 23 april, 2010 kl 08:15

  Oj, vilken svår fråga, jag har alltid varit någon av en ensamsvarg och jag tror nog att sista 5 åren så är nog min älskade make min bästa och närmaste vän. En ny, riktig vän var nog många år sen jag fick, typ 8 och vi utvecklades tyvärr åt så pass olika håll att vi inte är vänner längre idag.

 2. Kommentar av Katinka den 28 april, 2010 kl 04:17

  Att ha sin man som bästa och närmaste vän, något bättre kan man väl inte önska sig? Kram Katinka

 3. Kommentar av Fjortisensmorsa den 28 april, 2010 kl 03:00

  Jag har fått en vän, vare sig jag vill eller inte, en galen eng/am tjej som bara går in och tar för sig. Hon är brutalsocial och vill helst boka upp nyår redan nu. Lite kul med vänner/människor som är annorlunda och så olika en själv. Lite roligt/oroligt att någon inte gör som alla andra!? ;-)Jag hänger på och ser vart det tar vägen. Ha en skön onsdag!

 4. Kommentar av Katinka den 28 april, 2010 kl 04:15

  Brutalsocial, vilket roligt ord! Hur det än slutar, så blir du i alla fall en rolig erfarenhet rikare. Kramar!

Kommenteringen är stängd.