27 april, Kategori: Farmor svarar själv

Farmor svarar på fråga nr 80.

När vi var unga och hade det ganska knapert och tre småbarn gjorde vi en fantastisk resa till England. Vi hade sparat ihop 10 000:- på att odla och sälja jordgubbar under sommaren. Så vi satte oss i vår skraltiga Amazon kombi och tog båten till England. Där tog vi oss tvärs över till Cheddar och sedan längs kustén söderut. Vi bodde vi på B&B, målet var att komma så långt söderut att barnen skulle få se riktiga palmer. Jag minns fortfarande när vi kom till Lynmouth en sen kväll, och det första vi såg var palmerna på strandpromenaden.

Nu är min dröm att kunna ta med hela familjen på en resa. Jag vet inte riktigt vart, kanske Grekland. Eller kanske hittar vi det perfekta remålet för hela klanen nu när vi snart reser på cykelsemester till Toscana, min O och jag. Jag ska nämligen snart fylla 60, och tänker resa bort istället för att ha något stort kalas.

Tänk att kunna bjuda alla barn med familjer på en solresa. Vi skulle bli 13 personer. Jag har sådan tur så att alla barn och respektive trivs i varandras sällskap, jag är säker på att det skulle bli en underbar vecka. Sedär, nu har jag skrivit ner min dröm. Nu har den redan förvandlats till en plan!

...eller Malaysia.

Kommentarer

  1. Kommentar av Malin den 28 april, 2010 kl 08:05

    Vad underbart med en cykelsemester i värmen i 60-års”present”. Är inte heller mycket för stora fester. Hoppas er resa med hela familjen blir av, det låter härligt. Själv är min familj väldigt trasig, mina föräldrar skiljda sen några år, min bror och jag har ingen kontakt men annars är allting bra :-)! Jag har ”min” familj omkring mig, min man och mina tre söner, det räcker för mig!

  2. Kommentar av Livan den 28 april, 2010 kl 05:41

    Tycker det låter som en fantastisk plan he he…;)

Kommenteringen är stängd.