6 maj, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 83.

 När känner du inspiration?

Tur eller skicklighet?

Kommentarer

 1. Kommentar av Wojtan ♥ den 6 maj, 2010 kl 09:37

  God morgon kära Katinka

  Varje gång när jag sitter i ett möte, eller är på ett föredrag så får jag tonvis med inspiration, allafall när det kommer till mitt företag.
  När jag lyssnade på Torsten Jansson nyligen så skakade hela jag av energi och inspiration.
  För mig är det jätteviktigt att få bolla tankar och ideèr med andra människor, därför har det varit lite misslyckat att jag sitter ensam på kontoret.
  NU har jag lite nya samarbeten på gång och det med en kille som är precis som jag, så jag glädjer mig enormt efter att sätta igång med detta.

  Kram Åsa

 2. Kommentar av Katinka den 6 maj, 2010 kl 11:52

  Så klokt och bra att du har analyserat situationen och inte ger dig själv skulden för att det kanske kändes trist på kontoret. Torsten Jansson har jag också hört, fast då talade han engelska och det var mest väldigt komiskt…;-)Men han ägde verkligen scenen, om man säger så!Lycka till med nya samarbetet, låter toppen! Kram Katinka

 3. Kommentar av Malin den 6 maj, 2010 kl 09:43

  Tidigt på morgonen,det är då jag har som mest insperation. Då har jag mest kraft,ork och lust till allt jag vill och måste göra,skriva i min blogg,städa,fixa och trixa. Ju längre dagen skrider ju lägre blir min insperation. När eftermiddagen är här är det enda jag vill att laga en god middag(det har jag ALLTID insperation till) och umgås med familjen.

 4. Kommentar av Katinka den 6 maj, 2010 kl 11:48

  Det här kan jag verkligen känna igen mig i också. Dygnsrytmen spelar stor roll för när man har kraft och ork och lust!

Kommenteringen är stängd.