13 maj, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 85.

Hur bra har du det på en skala 1 – 10?

Kommentarer

  1. Kommentar av Mamma till 10 den 13 maj, 2010 kl 04:59

    Ja jag tycker att jag har det så bra man kan ha det alltså en 10:a……har allt jag vill ha 10 underbara barn 8 underbara barnbarn en underbar karl,ett fint hus och ett bra jobb(behöver bara jobba ½ tid så jag har tid till min stooora familj) och sist men inte minst så får jag hålla på med min stora passion att sticka kläder till stor och liten !!!

  2. Kommentar av Katinka den 16 maj, 2010 kl 10:21

    Tänk att ha TIO barn! Låter helt otroligt, och när jag kikade in på din blogg är det omöjligt att fatta att du dessutom har 8 barnbarn – du ser ju ut som 30 år!! 🙂 Lycka till med både stickning, blogg och husprojekt. Kram!

Kommenteringen är stängd.