17 maj, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 86.

Vad tror du på?

Kommentarer

 1. Kommentar av Anna den 17 maj, 2010 kl 08:17

  Mig själv!
  Men självklart också på mina barn, min make, vårt företag och vår framtid. Alla de bitarna är viktiga för mig och om jag inte tror på dem så ger jag det inte näring att utvecklas.

  Vet inte om det var den vinklingen du var ute efter, men det är i alla fall mitt svar.

 2. Kommentar av Katinka den 17 maj, 2010 kl 03:36

  Kära Anna, Tack för din fundering och ditt svar. Jag är absolut inte ute efter någon särskild vinkling alls, jag är bara glad om mina frågor kan väcka tankar.

 3. Kommentar av Malin den 17 maj, 2010 kl 09:48

  Människors godhet, kärleken. Familjens trygghet. Min familjs kärlek. Min make, mina pojkar.

 4. Kommentar av Anita den 17 maj, 2010 kl 05:13

  Jag tror på kärleken. Jag tror på det goda i livet och på det otroliga. Kan bli lite förvånad över att de måste ursäkta sig i TV när de de presenterar ”Det okända”. Så fort jag tänker på rymden förstår jag att det finns mycket vi inte förstår. Såg filmen Hästpojken och jag tror att det otroliga finns.

 5. Kommentar av Fjortisensmorsa den 8 juni, 2010 kl 06:32

  Jag tror på Kharma, det man sänder ut kommer tillbaka. Jag tror på positiva spiraler.Jag tror att kärlek,hopp&tro kan försätta berg. Jag tror på att leenden smittar.Jag tror att man lär sig något av motgångar&sorg

Kommenteringen är stängd.