9 augusti, Kategori: Foto, Okategoriserade

Veckans bilder till Fotosöndag.

Den senaste veckan har det varit alldeles för tyst på Farmorsbloggen, jag vet.

Men nu ska det bli ändring! Idag började jag jobba igen efter semestern, och det kändes faktiskt riktigt kul att komma tillbaka.

Inte minst har jag saknat vår snabba uppkoppling hemma! I sommarhuset kan jag bara använda Iphone för att skicka bilder.

För fotografering har utvecklats till en passion i sommar. Jag har alltid älskat att fotografera, familjens utflykter och festligheter och barnen förstås. Det är nog så viktigt och fint, jag vill inte alls förringa den sortens bilder, tvärtom! Men nu har jag upptäckt kameran som konstnärligt verktyg, och det gör all skillnad i världen för mitt fotointresse.

Precis som penseln, oljefärgen, drejskivan och vävstolen kan vara konstnärliga redskap, så kan kameran vara det.

Under sommaren har jag också upptäckt fotosajten och bildbanken Flickr, och börjat ladda upp lite bilder på en egen sida där. På Flickr finns också gruppen Fotosöndag där jag är med. Varje vecka presenteras ett fototema. Förra veckan var temat Spegling.

De här bilderna tog jag i Mollösunds hamn en kväll. Jag satt i båten och fick plötsligt se det här vackra motivet bara ett par meter bort.

Kommentarer

  1. Kommentar av Freedomtravel den 9 augusti, 2010 kl 09:53

    Fantastiskt fina bilder! Gillar särskilt den understa!

  2. Kommentar av Agneta Rosenberg den 10 augusti, 2010 kl 12:17

    Fantastiska bilder!

Kommenteringen är stängd.