19 augusti, Kategori: Okategoriserade

Farmorsfrågan nr 98.

Vad vill du göra bara för din egen skull?


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

 1. Kommentar av Frida den 20 augusti, 2010 kl 11:02

  Plugga! Just nu är jag sugen. Söker distansutbildningar på halvfart inom sådant jag är intresserad av. Får se om jag lyckas komma in, håll en tumme 😉

  Sedan vill jag också väldigt mycket komma iväg på min redan inbokade lilla husmorssemester som jag och två fina väninnor ska göra tillsammans. Har bokat en liten stuga precis vid Hjälmaren (ja, balkongen är till och med ovanför strandkanten!) där vi ska mysa i mjukiskläder, äta god mat, läsa och dricka vin. :-)Det vill jag göra endast för min egen skull!

 2. Kommentar av Katinka den 23 augusti, 2010 kl 09:55

  Håller tummarna. Och det låter som en jättemysig semester, sina vänner ska man vårda, ha det gott!

 3. Kommentar av Sanna den 20 augusti, 2010 kl 08:12

  Jag skulle väldigt gärna vilja börja träna och helt enkelt röra på mig mer och äta hälsosammare för min egen skull. Jag vill gå ner alla graviditetskilon som ligger kvar (20 kg) och känna mig säker och nöjd med min kropp som innan.

 4. Kommentar av Katinka den 23 augusti, 2010 kl 09:57

  Det klarar du säkert, men ha inte bråttom och var inte missnöjd under tiden. Säker och nöjd kan du känna dig redan nu, tänk vad din kropp har klarat av! Kram Katinka

 5. Kommentar av Eva den 22 augusti, 2010 kl 08:37

  Det var också en lätt en 😉

  Jag vill fortsätta löpträna.
  Fortsätta springa utomhus så länge det går och sedan nöta hela vintern på löpbandet som stod så gott som oanvänt hela förra vintern eftersom jag hade ont i foten.

  DET är vad jag vill göra bara för min egen skull.

 6. Kommentar av Katinka den 23 augusti, 2010 kl 09:54

  Åh, det håller jag med om, det vill jag med! Fast jag bara lunkar.Så skönt att foten blivit bra!

Kommenteringen är stängd.