9 september, Kategori: Okategoriserade

Vart pekar din Lyckokompass?

Lyckobloggen är en annorlunda och väldigt intressant blogg. Den administreras av en forskare vid Umeå Universitet, men inläggen skrivs av 13 olika personer; forskare och författare runt om i Sverige.

Det finns väldigt många spännande artiklar på Lyckobloggen. Vad sägs t ex om rubriken: ”Varför är kvinnor olyckligare än män?”

Ett annat väldigt läsvärt inlägg handlar om ”Planetens pris för vår lycka”.

Igår fanns det ett roligt och användbart inlägg som handlade om LyckoKompassen. Testa hur du tänker genom att svara på 11 enkla frågor! Men kom ihåg att klicka på ”Analys” för varje fråga du svarar på, det kommer inte något facit på slutet! 😉

Kommentarer

 1. Kommentar av Sessan ☆ den 9 september, 2010 kl 10:16

  Vad spännande ;D

  Jag har varit dålig på att ta mig tid att kommentera & jag skäms.
  Jag följer med & du ger mig alltid något att tänka på 😉

  Du är en av mina favoriter på internet Katinka, därför valde jag att för en gång skull ta en award vidare & du är dem jag nominerat.
  Mina ord kommer rett från hjärtat!

  KRAM

 2. Kommentar av Katinka den 9 september, 2010 kl 11:08

  Inte dåligt samvete, bort med det! Vem tror du har haft tid att kommentera bloggar i sommar? 😉 Tack gulliga du för awarden, känner mig väldigt hedrad!

 3. Kommentar av Anita den 13 september, 2010 kl 08:36

  Tack för tipset om Planetens pris för vår lycka! Lyssnade på mannens föredrag som börjar : Martin Luther King didn´t say: -I have a nightmare. He said I have a dream.
  Min reflektion efter den föreläsningen är: Varför kan inte våra politiska ledare berätta mer om visioner. Detta hackande på varandra blir så fel. Mina öron skrynklar sig så fort hackandet börjar.

 4. Kommentar av Katinka den 14 september, 2010 kl 10:02

  Åh vad jag håller med dig. Bristen på visioner leder till att vi blir trötta på politik, och det är farligt för demokratin. Det där föredraget är verkligen tankeväckande, jag är så glad att jag hittade det.

Kommenteringen är stängd.