24 september, Kategori: Okategoriserade

Tinys första Bokmässa!

Igår var jag på Bokmässan i Göteborg. Kanske inte så konstigt att det inte blev något bloggande. För bokmässan är underbar, fantastisk, spännande, gigantisk…och fullständigt utmattande. Jag var bara där i två timmar men gjorde ändå slut på hemskt mycket pengar på den tiden. Jag tror att jag shoppar i ren panik, ungefär som att tröstäta.

Så mycket folk, så mycket kändisar, så mycket man skulle vilja titta närmare på. Oj, där står Jan Guillou, och Sara Kadefors, och nämen var inte det Jan Myrdal?

Fast det är svårt att handla lagom så är det också svårt att handla dåligt. Jag ville verkligen ha alla Tove Janssons 8 böcker om Mumindalen. Dessutom fick man en liten fin gosemumin om man köpte två böcker. Så jag kunde stoppa ner 4 gosedjur i mina påsar, ett till varje barnbarn – perfekt!

Tiny och mamma L var med mig som tur var, annars hade jag nog blivit helt ruinerad. Det fanns jättefina Mumin-brickor, och tallriksunderlägg, och en ryggsäck med lilla My…

 Torsdag är ändå en förhållandevis lugn dag på Bokmässan. Vi hade barnvagn med oss, och det gick faktiskt. Fast jag körde över ett oräkneligt antal skor och krockade med väldigt många äldre damer (i min ålder alltså). Men alla ler förlåtande när de ser att det är en mormor/farmor som styr. Förresten så tycker jag att de här trehjuliga vagnarna är helt kass. Man kan ju inte köra med bara en hand!?

Den här boken köpte jag till lilla S och lilla A. Med så fantastiska illustrationer måste det vara en pärla.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.