29 september, Kategori: Okategoriserade

Tack så mycket Mr Deal!

Idag låg det här mailet i min inbox:

Hej!
Idag vann Emelie Forsberg ett pris i en tävling hos oss på Mr Deal. Riktigt roligt för Emelie!
Men, det stoppar inte här – eftersom du är vän med Emelie så har även du vunnit ett pris hos oss. Du har vunnit en iPhone 4, en resa till valfri destination, ett PS3 Slim, biobiljetter, presentkort på kläder, Apples nya iPad eller en trendig klocka från Triwa!
Din e-postadress:
Katinka@lifestone.com
Din vinstkod: rhsqzn
Logga in här med din vinstkod:
http://www.mrdeal.se/xxxxxxxxx(min ändring så att inte någon stackare klickar på länken av misstag)
Ha det bra och mycket nöje med din vinst!
Vänliga hälsningar,
Mr Deal”

Det enda jag undrar nu är vad som hade hänt om jag hade varit så dum alternativt nyfiken alternativt ung att jag klickat på länken?

Får barn och ungdomar också såna här mail? Har jag fått det för att jag finns på Facebook? 

Usch!!


Kommentarer

 1. Kommentar av Sanna den 29 september, 2010 kl 01:22

  Du är inte ensam om att ha fått det där mailet, det har jag med fått.

 2. Kommentar av erland den 30 september, 2010 kl 07:07

  ja det är fint med facebook tur att man inte är med

 3. Kommentar av elvira den 2 november, 2010 kl 12:21

  Hejsan! jag har också fått mejlet och bestämde mig för att kolla upp sidan innan jag loggade in med mitt ”lösenord”
  Jag antar att väldigt många får mejlet via facebook, det fick jag också. Jag är 14, så ungdomar får också mejlet. Jag tror verkligen inte på den skiten.

 4. Kommentar av Katinka den 2 november, 2010 kl 12:29

  Det var väldigt smart av dig att inte gå på det, tycker jag! Ungdomar är nog inte så lättlurade som vi äldre när det gäller internet. Kram Katinka

 5. Kommentar av [Vill inte säga namn] den 22 april, 2011 kl 04:01

  Jag räddade min mamma från att gå på det här. 🙂

 6. Kommentar av Louise den 8 november, 2010 kl 11:28

  Jag har också fått detta erbjudande och det är många bakom detta, se nedan klipp ur villkoren!!!!
  Man kan inte nå dom direkt
  men det är en firma i Götebog som sköter deras hemsida
  kundservice@mobajl.com
  Jag blev så f.b de la upp på FFB att jag vunnit…med fin bild på iphones o kameror o det såg ut som jag hade gjort inlägget!!! Vad hade jag vunnit 100 kr i presentkort på kläder i en nätbutik stayhard !! NU har jag mailat
  till mobajl och begärt att dom tar bort allt som har med mig att göra!!! ALLA typer av mail som handlar om man vunnit är spam!!!

  Nedan KLIPP ur villkoren !!

  För att du skall kunna få information om tävlingar och erbjudanden via brev, e-post, sms, telefon eller annat medium, kommer uppgifter såsom men inte begränsat till, förnamn, efternamn, e-postadress, födelsedata, telefonnummer, adress, kön och frågesvar att lagras av Mr Deal. Dessa uppgifter kommer beroende på dina svar även att överföras till Mr Deals samarbetspartners (bl a Fortum, Securia, Homeenter, Viasat, Bonnier, Telenor, DN, Egmont, PostkodLotteriet, Bredbandsbolaget, Stayhard och bonprix) för ovanstående ändamål. Detta gäller endast uppgifter om medlemmar som är minimum 18 år. I och med att du fyller i dina uppgifter på hemsidan ger du ditt medgivande till ovanstående behandling av dina uppgifter. Samtidigt accepterar du att erhålla erbjudanden via brev, e-post, telefon, sms samt annat elektroniskt medium från Mr Deal samt dess partners och sponsorer. Om du inte vill få erbjudanden kan du meddela detta i samband med att du blir kontaktad om erbjudande. Du kan du alltid avsäga dig från framtida erbjudanden. Uppgifterna kan också komma att lämnas ut till tredje part för ovanstående syften samt för att upprätthålla en god kund- och registervård. All information hanteras i enlighet med personuppgiftslagens krav (PUL).

  Du tackar samtidigt ja till att ta emot spännande erbjudanden och nyhetsbrev om tidningar, böcker, musik, film m.m. från koncernen Bonnier Publications International AS, Bonnier Publications A/S och Benjamin Publications AS via brev, telefon och annat elektroniskt medium (t ex e-mail, sms).

 7. Kommentar av Stefan den 23 april, 2011 kl 10:37

  Jag har INTE loggat in mig på mr deal, men börjar få massa mail och de sägar att jag ska hålla utkik i min brevlåda. Hur kan man bli reggad hos dem utan att logga in sig. Måste va nåt nytt knep de har. Jag bor vid datorn och åker runt och fixar datorer och är snart 40, så jag är inte dum. Kan inte hitt nåt sätt att går det heller. Vad göra??

Kommenteringen är stängd.