21 oktober, Kategori: Okategoriserade

Hej, det är från Polisen…

i Uddevalla, det gäller din anmälan om att du har blivit utsatt för bedrägeri. ” Puh… Inga hemska besked om olyckor, tackochlov  😉

Dagarna före midsommar blev jag grundlurad på Blocket.  Jag skrev om det på bloggen, och det visade sig att någon stulit en identitet av en tjej i Örebro för att lura godtrogna människor (som jag).  Den där tjejen gjorde lite privatspaning och hörde av sig till mig, och jag gick till Polisen i Uddevalla och anmälde. Jag blev väldigt förvånad över att de tog mig så på allvar, jag blev grundligt förhörd under mer än en kvart av en polis som skrev ner vartenda ord jag sa.

Idag ringde han och berättade att bankkontot jag betalat 3000:- till ägs av en kille i Rågsved, och att ärendet därför kommer att flyttas över dit. Den där killen har fått in massor av pengar på sitt konto. Han har sålt Ipad, Imac, Iphone, Nikon och andra dyra varor på Blocket. Det är inte bara jag som har blivit blåst, med andra ord…

Slutet gott, allting gott? Tja, så länge det finns så godtrogna människor som jag var då, så länge kommer såna här typer att fortsätta lura folk på pengar.

För såna loosers spelar det ingen roll om det är tonåringens surt förvärvade sparpengar de lägger beslag på, eller en rätt välbeställd tants tusenlappar.  Deras moral är helt nollställd. Det är såna typer man måste se framför sig när man handlar på Blocket, även om det låter som en trevlig tjej i telefonen. Betala ALDRIG i förskott!

Kommentarer

  1. Kommentar av Anita den 21 oktober, 2010 kl 09:45

    Visst var det så att du verkligen inte hade tänkt betala nåt i förskott heller!! Men di är inte bara morallösa utan smarta också, di som luras!Aldrig, aldrig, aldrig mer!!

Kommenteringen är stängd.