24 oktober, Kategori: Okategoriserade

Har jag för mycket pondus?!?

Vaknar på Ulfsunda slott (länkar när jag kommer hem till datorn) efter en sen kväll med många roliga diskussioner och glada skratt. Mina härliga bloggkompisar på AlltförFöräldrar undrar förmodligen varför jag inte kommit till frukosten ännu. Men det tar längre tid att bli presentabel när man är 60 än när man är 24!
En sak som diskuterades mycket igår var kommentarer. Hur många man får, och om man måste svara på alla. Jag beklagade mig över att jag får så lite kommentarer.
”Men det kanske beror på att du har sån pondus?” föreslog någon. Herregud!! Inte känner jag mig som någon med pondus! Hur får man lite mindre pondus? Hjälper det att banta? 

Jag har nog aldrig bott på ett så vackert hotell någon gång. Här är en av flera matsalar: 

Alla sovrummen var olika inredda. Mitt rum hette ”Nattfrost” och var en sval dröm i vitt. Vitt frostat glas i väggen till badrummet, vita möbler, vintervita draperier och sängkläder och en skön fåtölj klädd med vit ull.  Taklampan var en upplevelse i sig, svår att beskriva men väldigt vacker. Lite som stjärnor på himlen en kall vinternatt 🙂  

Nästa gång Allt för Föräldrar samlar alla sina toppbloggare på Ulfsunda Slott hoppas jag de lägger in en vinprovning på programmet. (Inte så stor chans, tror jag förstås, ha ha). Då skulle vi få uppleva deras fantastiska vinkällare. 

Det här anslaget hittade jag i receptionen när vi checkade ut. Om det var lite närmare till Ulfsunda från Flatön skulle jag vara svårt frestad att ge bort en sån här weekend i julklapp till Odd. 

Nu har jag gjort en massa reklam för Ulfsunda Slott, men jag kan lova att det är helt frivilligt och utan ersättning!  🙂  Det är helt enkelt ett underbart ställe som jag hoppas du har råd och tid att någon gång besöka.

Kommentarer

  1. Kommentar av Elin - Ett hus till oss den 24 oktober, 2010 kl 08:16

    Hahaha, hoppas du inte tog illa upp av kommentaren. Men jag tycker att folk lyssnar när du pratar och skriver 🙂

    Det var jättekul att träffas! Hoppas du har haft en bra resa hem. Kram Elin

  2. Kommentar av Katinka den 25 oktober, 2010 kl 12:13

    Tack gulliga Elin! Men VARFÖR är alla mina Iphonebilder på högkant i bloggen??? Orkar inte göra nåt åt det nu, måste gå och sova. Vi hörs!

Kommenteringen är stängd.