24 oktober, Kategori: Okategoriserade

TACK för att ni finns!

Försöker samla ihop mig efter helgens upplevelser. För 18 månader sedan visste jag ingenting om bloggvärlden. Nu är jag en del av den, och den här helgen har jag verkligen förstått hur viktig den har blivit för mig. Att skriva en blogg handlar egentligen inte om att sitta vid datorn och skriva ut i bloggrymden, det handlar ju om att dela med sig av sitt innersta, alltså om riktiga möten med riktiga människor. Naturligtvis delar man inte med sig av allt. ”Det jag skriver på min blogg är kanske 10%…” som någon av tjejerna sa, ”…ändå tror läsarna att de känner till allting om mitt liv”.  

Nu när jag har träffat alla mina bloggkollegor på Allt för Föräldrar IRL (in real life) är jag gladare än någonsin över att jag började blogga. Det är nog det bästa jag gjort sen jag startade mitt företag.

Kommentarer

 1. Kommentar av TUMADRE / Teresa den 25 oktober, 2010 kl 06:46

  Tack Katinka!
  Vilka fina kollage du har satt ihop! 🙂 Du fån gade verkligen ”teknikens under” som jag satt och fnissade åt många gånger, särskilt när det blixtrade hejvilt då Linda Nyberg klev in i rummet. Tur att hon är van.

  Ha en bra vecka, kram!

 2. Kommentar av Katinka den 25 oktober, 2010 kl 08:36

  Jag är jätteimpad av DINA bilder, och dessutom impad av hur du hinner få till så fina blogginlägg med jättebra bilder så snabbt? Ha det fint du med, jättekul att ha träffats IRL, kram!

 3. Kommentar av Evelina den 25 oktober, 2010 kl 07:45

  Det var SÅ KUL att få träffa dig IRL! Hoppas det blir fler gånger och inte alltför långt bort i tiden 🙂
  Kramar

 4. Kommentar av Katinka den 25 oktober, 2010 kl 08:38

  Det hoppas jag också. Den där lördagskvällen gick alldeles för fort, det fanns ju hur mycket som helst att prata om, nästa gång får vi mingla runt lite mer med varann!

 5. Kommentar av Dorothea - Ett nästintill trillingliv den 25 oktober, 2010 kl 10:21

  Hej Katinka!

  Åh det var ju jag som sa det – och det är ju verkligen så. Är så liten del som egentligen publiceras men ändå tror folk att de ”känner till” hela mitt, mina barns och min familjs liv.

  Jätte härligt att få träffa dig och tack för en härlig helg. Hoppas vi allihoppa kan ses snart igen.
  Kram Dorothea

 6. Kommentar av Katinka den 25 oktober, 2010 kl 08:34

  Det är väl ändå fantastiskt att du skriver så personligt om din dag och dina barn att man känner sig som en vän i familjen? Men det är klart att det mest privata behåller man för sig själv. Det tror jag de flesta förstår om de tänker efter. Jag är säker på att vi kommer att träffas igen, det var verkligen helt fantastiskt!

 7. Kommentar av Josefine den 25 oktober, 2010 kl 08:05

  Vilka bra bilder! Ser man ut så där? Haha.

  STOR KRAM!

 8. Kommentar av Katinka den 25 oktober, 2010 kl 08:30

  DU är ju vacker som en prinsessa på alla bilderna! Jag tänker på sagan om Singoalla som jag läste när jag var liten.

 9. Kommentar av Josefine den 25 oktober, 2010 kl 08:59

  Du alltså =) Inte så jag menade. Jag menar hur kul det är att se sig själv uppslukad av teknikens under. Det sker ju ganska ofta om man säger så and I love it!

  Hoppas ni har en mysig kväll. Ta ett skumbad vetja 😉

  KRAM!

 10. Kommentar av Alexandra den 27 oktober, 2010 kl 08:39

  Jag måste hålla med dig. Kul att se alla bloggtjejer med kameror och iphones 🙂 Ha en skön kväll!

 11. Kommentar av Katinka den 28 oktober, 2010 kl 12:18

  Tack för att du kommenterar! Utan bloggläsare inga bloggar! 😉

 12. Kommentar av Sofie den 29 oktober, 2010 kl 02:18

  Vilka fina kollage du gjort Katinka!! Det första var ju rätt roligt, ungefär så som vi såg ut ja hihi.

  Det var verkligen en givande helg om än lite intensiv då jag inte kände att jag fick prata ordentligt med alla men det tar vi igen nästa gång.
  Måste berömma dig för de vackra smyckena som jag såg att flera stycken bar, förstår att du är stolt över ditt företag!

  Önskar dig en trevlig helg. Kram

 13. Kommentar av Katinka den 29 oktober, 2010 kl 10:06

  Tack söta Sofie, jag känner precis som du att det fanns för lite tid till att prata med alla. Men jag hoppas också på fler tillfällen. Så GLAD att du gillar smyckena! :-)Kram Katinka

Kommenteringen är stängd.