1 november, Kategori: Foto, Okategoriserade

Men är det inte..?

Idag var jag i Göteborg och uträttade en massa ärenden, bland annat köpte jag diverse fototillbehör på Scandinavian Photo i Mölndal. Bland annat den här DVD:n Bättre bilder för blogg och webb från Moderskeppet. På omslaget är ett porträtt av en söt tjej som jag känner igen! Jag är nästan beredd att svära på att det är Elin från bloggen Ett hus till oss.

I vanliga fall har jag uselt minne för ansikten, men Elin är vacker på ett väldigt speciellt sätt. Visst är det du???

Kommentarer

  1. Kommentar av Elin - Ett hus till oss den 1 november, 2010 kl 09:06

    Åh vad kul att du har köpt DVD:n, hoppas den är jättebra. Jag måste tyvärr meddela att det inte är jag på omslaget, men det var likt 🙂

    Kram Elin

  2. Kommentar av Katinka den 1 november, 2010 kl 11:11

    Jag som var så säker på att det var du! Ja, den är verkligen jättebra. Vet du att det är tack vare dig som jag hittade Moderskeppet första gången? Kram Katinka

Kommenteringen är stängd.