3 november, Kategori: Okategoriserade

Tänd ett ljus för alla hjärtebarn!

Ibland behöver man bli påmind om hur lyckligt lottad man är, och hur otroligt tacksam och ödmjuk man alltid borde känna sig. Idag fick jag ett mail från Daniel på Hjärt-Lungfonden som gav mig precis den påminnelsen. Tack Daniel! 🙂

Nu på lördag är det Alla helgons dag, en dag då många besöker en gravplats eller minneslund. Du kan även besöka en minneslund på nätet, exempelvis de minnesfonder som startats för Vilhelmina, Freja, Kevin, Leon eller något av de andra barnen på Hjärt-Lungfondens hemsida.

Tänd ett virtuellt ljus till exempel för lille Xavi och stöd samtidigt den barnkardiologiska forskningen och därmed alla hjärtebarn! 

Visste du att det varje år föds 1000 barn i Sverige med hjärtfel? Det är en av hundra nyfödda. Hjärt-Lungfonden stödjer forskning om barns hjärtsjukdomar med målet att rädda fler barn till livet och ge dem bästa möjliga livskvalitet. På vår hemsida finns möjlighet att starta minnesfonder där insamlade pengar går till barnkardiologisk forskning. Idag finns sex sådana fonder och tillsammans har de samlat in hela 65 000 kronor! Ett jättestort bidrag! Men forskningen behöver mer resurser då det är Hjärt-Lungfonden som bekostar det mesta av den oberoende hjärtforskningen i Sverige, inte staten som många tror.

Kommentarer

  1. Kommentar av Dorothea - Ett nästintill trillingliv den 3 november, 2010 kl 09:16

    Åh vad fint. Det ska jag absolut göra i helgen!
    Stor onsdagskram

Kommenteringen är stängd.