9 november, Kategori: Okategoriserade

Räddaren i nöden…

Har du upptäckt Echinagard? Extrakt av växten röd solhatt. Finns på Apoteket och på ICA,  läs mer på Netdoktor. Jag har alltid minst två flaskor hemma, den ena brukar försvinna mystiskt varje gång  J är hemma på besök. 🙂

Echinagard har sparat många sjukdagar åt både Odd och mig. Ofta kan man stoppa en förkylning helt och hållet, men om det inte lyckas kan man nästan alltid förkorta sjuktiden.

Knepet är att börja ta dropparna i tid. Man kan inte vakna mitt i natten, känna att det svider lite i halsen men strunta i det. På morgonen är det försent, då hjälper inte dropparna. Alltså måste man ha flaskan lätt tillgänglig i badrumsskåpet, så att man kan vackla upp klockan 02.00 och ta sin dos halvsovande.

Jag kände redan på söndagskvällen att lille L:s förkylning hade drabbat mig. Så jag tog droppar på kvällen och flera gånger under natten. Fortsatte igår ett par gånger under dagen.  Nu känner jag mig i stort sett frisk, utom att jag hoppar över träningen ikväll.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.