9 november, Kategori: Okategoriserade

Svar på fråga nr 116.

Idag behövde jag verkligen veta hur jag kan vara extra snäll mot mig själv. Huvudvärken molar fortfarande och febern ligger på lut, men jag VILL inte ligga i sängen en dag till. Men det är i alla fall uteslutet att gå på Zumban på Allsports ikväll, vilket jag annars ser fram emot hela veckan! 🙁

Vad gör jag då, för att må lite bättre?

Jo, jag tar på mig den helt nya tunikan jag köpte på Indiska i Stockholm, med benvärmare från samma ställe, och Gudrun Sjödens fina lilla väska (där jag har min Iphone om det inte finns någon ficka eller byxlinning att sätta fast den i). Jag kunde ha sminkat mig, men det struntar jag i, så därför blir det en bild utan huvud 🙂

Jag spelar min lista ”svenska tjejer” på Spotify på datorn medan jag jobbar. Det är Amanda Jenssen, Eva Dahlgren, Pernilla Andersson, CajsaStina Åkesson, Rebecca Törnqvist…

Jag kollar 4 avsnitt av Starke Man på SVTPlay på min Iphone och skrattar nästan ihjäl mig.

Sen har jag tagit upp laxfileer från frysen, lax som jag fryst in själv från purfärska laxfileer från fiskaffären i Henån. Går inte att jämföra med färdigfrysta laxbitar, det smakar tusen gånger bättre att köpa färsk lax och frysa portionsbitar själv. Fråga mig inte varför! Laxen ska vi ha till middag, jag har ett smarrigt recept på ostfylld, ugnsstekt lax. Eftersom jag just nu följer en 3-veckors GI-meny från en bilaga i Aftonbladet så finns alla ingredienser hemma. Gruyereost…mums!

Kommentarer

  1. Kommentar av Ewa Evers den 10 november, 2010 kl 03:43

    Du är jättefin med dom knäna! Som en glad liten flicka! Man varken märker av någon hängighet, eller ser din snuviga näsa.:-)Kanske skulle man ta och stoppa sina tassar i ett varmt fotbad.? Några dagar framåt avstår jag annars från allt, utom te och annat som flyter. Efter fyra dagar kommer euforin.
    Kram Ewa

  2. Kommentar av Katinka den 10 november, 2010 kl 06:23

    Tack vad gulligt av dig, har aldrig tänkt just på knäna, men det kanske stämmmer? 🙂 Oj, du fastar alltså! Då behöver du mycket värme de första dagarna särskilt, både inombords och runtomkring. Alla gillar glaskonsten:-) Kram!

Kommenteringen är stängd.