11 november, Kategori: Okategoriserade

En dag på jobbet…

Så här ser mitt krypin på jobbet ut. Nystädat. Mysigt. Kreativt!

Lägg särskilt märke till gubbkalendern från Jutis på anslagstavlan . Jag beställde tre stycken efter att ha hört Lotta Brommé berätta i radion om gubbarna i Jutis jaktlag i Norrbotten. De samlar in pengar till byastugan genom att sälja kalendern.

Jag tycker som du alltså förstår att den är helt underbar, men ingen annan på jobbet delar min förtjusning. Så de två andra kalendrarna har jag gett bort. Män som kommer in på mitt kontor brukar titta på kalendern med fasa. Jojo, så ser helt vanliga normala män faktiskt ut, och jag tycker dom är läckra!  I alla fall somliga. Som börjar på O. 🙂

Kommentarer

  1. Kommentar av Evelina den 11 november, 2010 kl 07:40

    Haha du är ju för go!!
    En sån kalender kanske man skulle köpa till mormor och farmor i julklapp 😉
    KRAM

  2. Kommentar av Katinka den 13 november, 2010 kl 12:05

    Ja Evelina, har dom samma smak som Lotta Brommé och jag så blir dom helt sålda! Just gubben man ser på biden hör väl inte till dom roligaste, det finns andra som är desto häftigare, med motorsåg i skogen, eller ute på isen och fiskar, eller på snöskotern med gevär…;-)

Kommenteringen är stängd.