11 november, Kategori: Okategoriserade

Modelltävling i Farmorsbloggen!

Är du en mamma med småbarn? Har du en mamma eller svärmor som kan tänka sig att ställa upp som annonsmodell för LifeStone? I en ny annonsserie i Mama, Vi Föräldrar och norska Mamma använder vi riktiga mammor/kunder som modeller. När vi vill annonsera på samma sätt i M-Magasin uppstår lite problem… Det är inte alls lätt att hitta en mormor/farmor som vill vara med! ”Nej usch, jag blir så ful på bild!” är det vanligaste svaret… 🙁

Om du kan övertala din fina mamma eller svärmor att ställa upp, så är priset i modelltävlingen silversmycken med avgjutningar till både dig och henne! 🙂  

Är du mormor eller farmor? Du är vackrare än du tror, säger jag då. Det är personligheten som är det viktiga, och en del skavanker är lätta att dölja med Photoshop! Titta bara på bilden av mig i annonsen nedan! Riktigt så vita tänder har jag faktiskt inte i verkligheten. Det jag kan fresta dig med, mormor eller farmor, är ett sånt där fint halsband med barnbarnets avtryck som jag själv bär på bilden.

Maila bild och kontaktuppgifter till mig på katinka@lifestone.com

Kommentarer

 1. Kommentar av Evelina den 11 november, 2010 kl 08:06

  Förstår inte hur man INTE kan vilja vara med i en lifestoneannons! Ett märke och företag man gärna vill kopplas ihop med, i alla fall skulle jag se det så :-).

  Kramar

  P.S har mailat dig!

 2. Kommentar av ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥ den 11 november, 2010 kl 08:20

  Åh, jag ska genast börja Projekt Övertalning med min mamma! 🙂

 3. Kommentar av Emma den 11 november, 2010 kl 10:09

  åhh. svärmor har ju en hel dag iveckan med min Jack, henne kan jag ju bearbeta ett tag 😉

 4. Kommentar av Ingela den 11 november, 2010 kl 11:29

  Min mamma är underbart vacker! Jag ska bearbeta henne å det vildaste för jag vet att hon skulle vara perfekt!

  Letar bild och mailar dig uppgifter i morgon.

 5. Kommentar av Katinka den 11 november, 2010 kl 11:32

  Hurra, så många möjliga modeller efter bara en dag! Men vi ska annonsera i vartenda nummer av M-Magasin, så det finns plats! 🙂

 6. Kommentar av Sophia den 12 november, 2010 kl 01:57

  Åh va kul, jag måste bara ta ett snack med min mamma innan jag anmäler;)

 7. Kommentar av Helene Hogengård den 22 november, 2010 kl 09:35

  Hej katinka!

  Världen är liten. Såg din efterlysning via Siv Turesdotter på FB. Härligt att det går så bra för dig!

  Numera säljer och tillverkar jag sportbehåar. Gå gärna in på min hemsida och kolla. 🙂

  Kram
  Helene

 8. Kommentar av Katinka den 24 november, 2010 kl 04:43

  Hej Helene, det gjorde du när vi träffades sist också! Ska genast gå in och kolla på din hemsida, en bra sportBH är ju aldrig fel. 🙂 Kram Katinka

Kommenteringen är stängd.