20 november, Kategori: Barnbarn, Okategoriserade

Istället för igår.

Om jag inte hinner/orkar skriva ett blogginlägg någon dag får jag dåligt samvete. Det är lika bra att erkänna. Fast jag verkligen har bestämt mig för att bloggen inte ska bli något måste. Men det är ändå några hundra personer som klickar in varje dag och förväntar sig att det ska finnas något nytt att läsa.

Det är egentligen helt fantastiskt, och väldigt roligt. Tänk så många olika människor, så många erfarenheter, så mycket kunskap. Jag önskar förstås att det var lite fler som vågade skriva en liten hälsning bland kommentarerna också. Till exempel just Du! Men det är okej i alla fall, jag är himmelens glad att du är här! 🙂

Igår hade jag som sagt en heldag med göteborgsresa och fotografering, och sen hämtade jag upp pappa L och lille L. På Almöns Livs på Tjörn är det lagom att pausa  för att undvika åksjuka och köpa fredagsmys och lördagsgodis.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.