26 november, Kategori: Okategoriserade

Oslo!

Hotellrummet är kallt och dragigt, men det ligger mitt på Karl Johan och de tar emot hundar. 1200 kr natten, det får man räkna med, inte särskilt dyrt ens. Vi har parkerat i underjorden och tar en liten powernap efter dagens fotosession. Jag har fotat Josefine, Sveriges kanske mest kända mammabloggare under flera år (fast hon bor i Oslo!). Josefine finns på AlltförFöräldrar med sin blogg www.prinsessansdagbok.com Hon ska vara med i en norsk/svensk annonskampanj jag håller på med. Nu börjar jag snart känna mig som en riktig fotograf! 😉
Det tar lite drygt 3 timmar hemifrån, så är man på KarlJohan i Oslo. Varje gång jag är här tänker jag att det måste bli oftare. Men nu har Josefine och jag ett nytt gemensamt och spännande projekt, så nu SKA det bli oftare!


(Hoppas verkligen att Iphone inte placerar den här bilden på högkant nu…) – Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

 1. Kommentar av Sanna den 27 november, 2010 kl 02:04

  Vad roligt att bli fotograferad, det skulle jag med vilja bli allra helst med min dotter och ha fina poträtt bilder på oss tillsammans.

 2. Kommentar av Katinka den 28 november, 2010 kl 12:49

  Och tänk så kul för din dotter att ha när hon blir stor! Ta bilder ofta, ofta, be någon att fotografera er eller använd självutlösaren på kameran! Det viktiga är inte om det är proffsbilder, det viktiga är att det blir av! Kram

 3. Kommentar av AteljeDigital den 29 november, 2010 kl 11:06

  Jag som har sett hur bilden blev kan inte annat än säga att den blev hur bra som helst! 🙂

 4. Kommentar av Sanna den 30 november, 2010 kl 02:45

  SV: Det vore jätte kul för min dotter att få fina bilder tagna av oss tillsammans, men det är en kostnadsfråga som inte fungerar så bra nu. Dock hoppas jag kunna ta med mig min dotter till skolan och bli fotograferad utav någon av mina klasskamrater. Studerar IT-media.

 5. Kommentar av Dorothea - Tvillingmamma & Gravid den 30 november, 2010 kl 08:23

  Vad spännande och kul! Lycka till 🙂

Kommenteringen är stängd.