6 januari, Kategori: Okategoriserade

Flight MH005 till Kuala Lumpur.

Två timmar kvar till landning. I lurarna har jag Keith Jarrett och makalösa, underbara Köln Concert. Tidigare har jag lyssnat till flera avslappningsövningar samt sett en värdelös film på stolsryggens lilla skärm. ”Life as we know it”. Harmlöst skräp, som ändå konstigt nog får mig att gråta av rörelse precis där det är tänkt. Det vi ser och det vi hör påverkar våra sinnen lika direkt och självklart som skräpmaten påverkar våra kroppar.
Därför känns Köln Concert nu som en skön själslig dusch.
Malaysia Airlines är ett under av service och omtanke, men flygmaten är fruktansvärd. Snabba kolhydrater? Nej nej, här snackar vi redan halvsmält speedad kolhydratsoppa som lika gärna kunde slangas ner i magen. Jag besparar er detaljerna.
Tänk så fantastiskt att kunna sitta här på planet och skriva ett blogginlägg på min IPad. Förra gången jag flög såhär långt hade jag mycket mer övervikt, och kroppen gillade inte alls 12 timmar i en trång flygstol. Nu känns allt annorlunda.
Note to self: Fortsätta träna och inte slarva med maten. Kom ihåg att jag tävlar med Twitter vännen Stellan: Försten till 75! 🙂


– Posted using BlogPress from my iPad

Kommentarer

  1. Pingback av Tweets that mention Flight MH005 till Kuala Lumpur. | Farmorsbloggen -- Topsy.com den 6 januari, 2011 kl 10:37

    […] This post was mentioned on Twitter by Allt för föräldrar. Allt för föräldrar said: Farmorsbloggen: Flight MH005 till Kuala Lumpur.: Två timmar kvar till landning. I lurarna har jag Keith Jarrett … http://bit.ly/gHXcI6 […]

Kommenteringen är stängd.