28 januari, Kategori: Okategoriserade

Kvalitetstid med barnbarnen.

Mamma A vill ha sällskap när P är bortrest, och jag kommer så gärna.

Igår körde jag lilla S till orkesterövning. Hon spelar kontrabas, en jättelik pjäs som hon knappt kan bära själv och som bara går in i bilen om man fäller tillbaka framsätet. Hon har fått låna den av skolan, vilket jag tycker är fantastiskt. Jag är beredd att förlåta en hel del av en skola som lånar ut dyra instrument till nioåringar.

Nu har lilla S haft sitt instrument mer än ett år, och har blivit riktigt duktig. Hon läser noter och spelar i en riktig stråkorkester. Det svänger mäktigt när de brakar loss i ”Chokela och bullar”.

På kvällen läser jag godnattsaga, Roald Dahls bok om jättepersikan.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.