4 februari, Kategori: Farmor svarar själv

Farmor svarar på fråga nr 135.

Den här frågan borde man ställa sig varje morgon, och svara på varje kväll. Vad gör mig glad idag?

NU ska du få en liten användbar gåva av mig. 🙂  En sammanfattning av tekniker du kan använda för att bli lyckligare. De är sammanställda av LyckoBloggen, en väldigt bra blogg som jag ofta läser. Den bygger på modern lyckoforskning och skrivs av forskare vid Umeå Universitet. Läs den! Där står väldigt många kloka ord och bra, handfasta råd om hur man gör för att vårda sitt känsloliv. Lika viktigt som att ta hand om sin kropp!

För egen del är jag nu varje dag lycklig över att mamma A och barnet i hennes mage mår bra. Om några veckor blir jag mormor igen. Fem barnbarn, vilken otrolig lycka!

Dessutom är jag glad över att det regnar och fåglarna kvittrar på morgonen. Äntligen, äntligen blir det vår. Det känns i luften, det märks varje morgon när det är lite ljusare för var dag vi går morgonpromenaden med Sigge.

Jag har också ett nytt personligt projekt som jag snart ska berätta mer om och som fyller mig med glädje och förväntan!

Kommentarer

  1. Kommentar av Jenny ♥ den 5 februari, 2011 kl 10:54

    God kväll kära du, tack snälla för länken – har börjat läsa lyckobloggen och har blivit helt fast!

    Varje måndag de senaste två åren har jag faktiskt gjort en ”I dag, måndag är jag glad för att …. ” lista på min blogg där jag listat upp det jag är glad och tacksam för i mitt liv, från början var jag ensam men nu har jag mellan 40-60 deltagare varje veckan som också gör listan på sina bloggar!

    Hur tungt och jobbigt det än är så har man alltid något positivt i sitt liv – och att göra en ”tacksamhetslista” har varit otroligt peppande och givande för mig, och att sett det sprida på nätet har varit enormt glädjande!

    Ha en riktigt fin helg, många kramar, Jenny

Kommenteringen är stängd.